KEYSEE классный исполнитель. В кадре классно выглядит, флоу поставлено, смачный звук. Но в этой работе я так и не понял, что он хотел сказать. В этом для меня был главный минус. Балл за работу: 6.9. Мог бы и 8 и выше получить, если бы нашел другие смыслы для этой работы. А в остальном – круто звучит, чего уж там.

Один зі слухачів дав такий коментар: «Ого собі !!! Цікаво !!! Український фолк прослуховується, іспаньола, тембр гарно заходить. Драма присутня. Думаю, що стосовно дикції, це те що потрібно. Стьобово, для тінів. Дуже класно, для вільного українського музичного ринку у такому форматі. Саме головне - УКРАЇНСЬКА МОВА !!! Велика перспектива стати КЛЮЧОВИМ ! Гарна робота ФРУМу». У цьому коментарі відповіді на всі питання. І всі проблеми. За образ, технічність, флоу – можна ставити 7. На рівні все. Але залишається питання того, що сам трек... сіро-модний, чи що. Не знайшлося фішки (слова, смисли, подача, эдліб,,,), яка б виділила його. Дивно писати-сильна робота, але сіра... але ось так виходить. Від мене 6.9

Ого! Володіння вокальними засобами та мелодійність. Спочатку чіпляє ритмічна та мелодійна схема, а потім з другого разу можна й текст розчути. І це кльово, бо у текст дійсно хочеться вслуховуватись. Кейсі, тобі респект. Єбашиш, працюєш, вигризаєш. Мене це захоплює. У цій роботі не розслабляєшся. І хоча мені не вистачає у тобі якогось "безпридєла", задумався б над чимось аморальнішим. Бо у кон'юктурах конкурсів себе дуже легко втратити. Але якщо тобі це близько, то вибач за мій лукізм. Загальний бал - 7,3.