Asket представил долгожданный для меня EP. Назвал он его «Секта. Культ жиру». Общее впечатление…. Двоякое. С одной стороны шикарнейшная работа «Секта» и жесткие «Пані», «Бруд»… С другой стороны лично мне не хватает рефлексий, которых я ждал от молодого парня. Все-таки, такие треки, как «Актор» - это слишком «профессиональное», учитывая какая профессия у Asket’а….. Есть в нем некая театральность, буд-то бы он пытается связать театральный мир и рэп. Лично мне не хватило смыслов и рефлексий, которые бы уж зацепили так зацепили… В целом, конечно же, работа достойная. Но есть и вопросы. Оценка 6.43 по 10-ти бальной шкале.

Респект за відпрацьований голос. Більшість укр. реперів вистачає максимум на 30 секунд агресії. А тут ця емоція розлита на весь реліз. І тільки голос і запам'ятовується. За жодну фразу я не вхопилась і не захотіла підписати нею фоточку в Інсті. І ніби так і має буть в еру звучання. Але чим МЕНІ ПІДПИСУВАТЬ ФОТОЧКУ В ІНСТІ? Якісний звук, експеримент зі стилями — лайк. Новаторство в укр. репі однозначне. Буду переслухувати. Може, вицеплю якусь цитатку. Суб'єктивна порада: запарся над образом. Загальний бал 8.

Гідна робота в стилі нової школи. Ми поступово надолужуємо згаяне з 2012-го року, коли український реп ставив винятково на олдскул. Зараз почали з'являтися класні виконавці. Один з них - це Asket. Я його перший раз почув, коли він виклав свій кліп «Самовар». Потужна робота, повна гротеску й асоціацій. Далі він розвивав свій стиль і викладав вельми гідні треки. Ті ж "коли виблискують ліхтарі" - потужний трек! Тому з цікавістю чекав анонсованої репером роботи ще восени. Але, схоже, коронавірус вніс і тут свої корективи. Реліз вийшов вже в новому 2021-му. У цілому EP мені сподобався. Є дійсно сильні роботи. Хоча, чесно кажучи, очікував більшого кача. Може, не вистачило трохи такого собі "хардкорчика" в стилі Текаші. Але, повторюся, робота гідна! Моя оцінка 6.9.